Kérdése van? Segítségre, konzultációra van szüksége? Vegye fel velem a kapcsolatot!

+ 36 30 242 1674

Rólam – Bennó Zsuzsa

Mediátor

Bennó Zsuzsa vagyok, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által akkreditált mediátor.
Engedélyszámom: 002076/1

A mediációban rendkívül fontosnak tartom a szakértelem mellett a mediátor pártatlan, ítélkezésmentes szemléletét, az elfogadását, empátiáját, a biztonságos, nyugodt légkör megteremtésének képességét, ahol a felek nyíltan beszélhetnek problémáikról, konfliktusukról. A diszkrét, biztonságos légkör segít a probléma megoldására koncentrálni.

Hiszem, hogy mi magunk belülről, egy vita hevében kevésbé látunk rá önmagunkra, így érzelmeink ködén keresztül szemléljük az eseményeket. Egy pártatlan, ítélkezés mentes, objektív külső szemlélő – a mediátor – segítségével azonban könnyebben rátalálhatunk új és kielégítőbb megoldási lehetőségekre is, megelőzve ezzel a hosszú évekre elnyúló pereskedéseket, az egyre elmérgesedő viszonyrendszert. Hiszen a düh és indulat a legtöbbet annak árt, aki azt magában hordozza.

Ha érez magában indíttatást, hogy konfliktusát békés módon, mediátor segítségével próbálja megoldani, forduljon hozzám bizalommal!

Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó

Integrál személyiségfejlesztési tanácsadóként egyéni ülések keretében abban segítem Önt, mint kliensemet, hogy felfedezze saját belső világát. Kísérem Önt ezen a felfedező úton és Ön mellett állok. Támogatom abban, hogy megtalálja a saját kérdéseit, és válaszait, amiből új kérdések születhetnek. Támogatom abban, hogy ráleljen belső erőforrásaira és képessé váljon ezen erőforrásainak az aktivizálására. Önismereti és személyiségfejlesztési munkát végzünk, azaz a munkának ezt a részét kliensként ÖN végzi önmagáért. Önmaga fejlődéséért, változásáért.
Beszélgetéssel, NLP technikákkal, saját belső képein keresztül haladunk együtt. Felfedező útjának mélysége saját magán múlik. „Mert megváltoztatni azt, ami emberi kapcsolatainkban belénk ivódott, csak emberi kapcsolatokban lehetséges.”

Ha szeretne elmélyülni, mélyebbre ásni saját belső világában, esetleg kérdése támadt, keressen bizalommal!

Kapcsolat:

Hívjon: +36 30 242 1674
Vagy írjon e-mailt: mediator@mediatormuhely.hu címre.